Ekonomi

Phoenix Motor California City’ye sıfır emisyon otobüsleri sunar

Anaheim, CA-Phoenix Motor Inc., ağır hizmet tipi transit otobüsleri ve orta hizmetli araç elektrifikasyonu konusunda uzmanlaşmış bir üretici. (NASDAQ:PEV) has delivered an all-electric, zero-emission Z400 shuttle bus to the City of Grand Terrace, making significant progress in the city’s sustainable transportation initiatives. The electric shuttle, based on a Ford E-450 chassis and powered by Phoenix Motorcars, was funded in part by the San Joaquin Valley Air Pollution Control District’s VW Program, which supports California’s efforts to reduce vehicle pollution by replacing older gas and diesel buses.

Phoenix Vice Sales and Marketing Leader and Grand Terrace native Thomas Allen expressed his excitement at contributing to efforts to improve his hometown’s air quality. Phoenix Z400’ün daha düşük toplam sahiplik maliyetini, şehrin sıfır emisyonlu taşımacılığına yapılan yatırımını işaret ederek vurguladı.

This delivery is part of Phoenix’s mission to design, develop and manufacture electric vehicles and technologies for the commercial electric vehicle market, including a range of electric vehicles and chargers. Bu makaledeki bilgiler bir basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu