Ekonomi

Wells Fargo SentinelOne hisse senedi fiyat hedefini yükseltti, 4. çeyrekte güçlü sonuçlar bekliyor

Pazartesi günü Wells Fargo, bir siber güvenlik firması olan SentinelOne Inc (NYSE: S) için fiyat hedefini bir önceki 22,00$’dan 28,00$’a yükselterek görünümünde bir ayarlama yaptı. Wells Fargo analisti, şirketin hisseleri üzerinde nötr bir duruşa işaret eden Eşit Ağırlık notunu korudu.

Revizyon, SentinelOne’ın 2024 mali yılı için dördüncü çeyrek sonuçlarını 13 Mart Çarşamba günü TSİ 17:00’de açıklamaya hazırlandığı sırada geldi.

Wells Fargo, “Şirketin sağlam sonuçlar bildirmesini bekliyoruz ve güçlü bayi kontrollerinin ardından gelir ve ARR tahminlerimizi mütevazı bir şekilde yükseltiyoruz” dedi.

Bu temelde, firma SentinelOne için gelir ve Yıllık Yinelenen Gelir (ARR) tahminlerini hafifçe yükseltti.

Analist, şirket yönetiminin muhtemelen piyasa konsensüsünün biraz üzerinde bir gelir tahmininde bulunacağını ve bunun 820 milyon dolar civarında olacağını öngörüyor. Bununla birlikte analist, 2025 mali yılı için işletme marjı (OM) beklentileri konusunda da temkinli olduğunu ifade etti. Yönetimin OM beklentisini konsensüsün altında, negatif yüzde 7 ila 8 aralığında belirleyeceği tahmin ediliyor.

InvestingPro İçgörüleri

SentinelOne Inc (NYSE: S) kazanç raporu tarihine yaklaşırken, yatırımcılar performans ölçütlerini dikkatle gözlemliyor. InvestingPro’nun gerçek zamanlı verilerine göre, SentinelOne’ın piyasa değeri 8,2 milyar dolar seviyesinde bulunuyor ve bu da siber güvenlik sektöründeki önemli varlığını yansıtıyor. Şirketin gelir artışı, 2024 yılının 3. çeyreği itibariyle son on iki ayda %58,43’lük kayda değer bir artışla etkileyici olmuştur. Bu, Wells Fargo’nun güçlü performans beklentisiyle uyumludur ve SentinelOne’ın gerçekten de piyasa konsensüsünün biraz üzerinde gelir elde edebileceği fikrini desteklemektedir.

SentinelOne için InvestingPro İpuçları, analistlerin önümüzdeki dönem için kazançlarını yukarı yönlü revize ettiklerini gösteriyor ki bu da büyüme potansiyeli arayan yatırımcılar için olumlu bir işaret olabilir. Ayrıca, şirket son altı ayda %55,35’lik bir getiri ile büyük bir fiyat artışı yaşadı ve bu da güçlü bir piyasa duyarlılığına işaret ediyor.

SentinelOne’ın hisse senedini düşünen yatırımcılar, InvestingPro’da 23 analistin daha bilinçli kararlar vermeye yardımcı olacak bakış açısıyla ek içgörüler ve ipuçları bulabilirler. Daha derin bir analizle ilgilenenler için INVTROZEL1A kupon kodunu kullanmak, https://www.investing.com/pro/S adresinde yıllık veya iki yıllık Pro ve Pro+ aboneliğinde ek %10 indirim sağlayacaktır.

SentinelOne’ın mevcut işlem fiyatı, analistler ve InvestingPro tarafından sağlanan gerçeğe uygun değer tahminlerine yakın, bu da hisse senedinin gerçek değerini yansıtan bir fiyattan işlem gördüğünü gösteriyor. Piyasa şirketin kazanç raporunu beklerken, bu ölçümler ve bilgiler SentinelOne’ın mali sağlığını ve gelecekteki beklentilerini değerlendirmek için çok önemli olacaktır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu