Ekonomi

Core Molding 7,5 milyon dolarlık hisse geri alımını duyurdu

COLUMBUS, Ohio – Mühendislik malzemeleri ve kalıplanmış yapısal ürünler üreticisi Core Molding Technologies, Inc. (NYSE American: CMT), tedavüldeki adi hisse senetlerinin 7,5 milyon dolara kadar olan kısmını geri almayı planlayarak bir hisse geri alım programı başlattı. Bu karar, şirketin finansal istikrarına olan güvenini ve hissedar değerini artırma taahhüdünü yansıtmaktadır.

Geri alım programı, yürürlükteki menkul kıymetler yasalarına uygun olarak açık piyasada gerçekleştirilecek. Program şirket hisselerinin satın alınmasına yetki verirken, satın alınacak belirli sayıda hisse gerektirmediğini ve şirketin takdirine bağlı olarak herhangi bir zamanda durdurulabileceğini veya sonlandırılabileceğini belirtmek önemlidir.

Core Molding’in CEO’su David Duvall, geri alım programını şirketin birkaç yıl önce başlayan ve devam eden dönüşüm planıyla ilişkilendirdi. Şirketin operasyonel performansının ve güçlü bilançosunun hem hisse geri alımlarına hem de şirketin büyümesine yatırım yapma esnekliği sağladığını vurguladı.

Core Molding Technologies, Kuzey Amerika genelinde faaliyet göstermekte ve ulaşım, yapı ürünleri ve kamu hizmetleri de dahil olmak üzere çeşitli sektörlerdeki farklı müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış çeşitli üretim süreçleri sunmaktadır. Şirketin talebi Amerika Birleşik Devletleri, Meksika ve Kanada’daki ekonomik koşullardan etkilenmektedir.

Basın bülteninde ayrıca ileriye dönük ifadeler de yer almış ve bunların risklere, belirsizliklere ve makroekonomik koşullar, sektördeki değişiklikler ve COVID-19 salgınının devam eden etkileri gibi çeşitli faktörlerin potansiyel etkilerine tabi olduğu konusunda uyarıda bulunulmuştur. Bu ifadeler gelecekteki performansın garantisi olarak alınmamalıdır ve şirket bunları zaman içinde güncellemeyi taahhüt etmemektedir.

Bu haber Core Molding Technologies, Inc. tarafından yapılan bir basın açıklamasına dayanmaktadır ve verilen bilgilerin ötesinde herhangi bir varsayım veya analiz içermemektedir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu