Sağlık

4 yılda 83 bin kişiye ücretsiz sağlık hizmeti

Sağlık alanında yaptığı yatırımlarla her yıl binlerce bireye ücretsiz sağlık hizmeti sunan Bayraklı Belediyesi, donanımlı poliklinikleri ve uzman ekibiyle toplum sağlığı için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Adalet ve 75. Yıl mahallelerindeki sağlık evleri ile 6 ağız ve diş sağlığı merkezinden son 4 yılda 83 bin kişi yararlandı. Önder Serdar Sandal, “Halk sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Özel hastanelerle kıyaslanamayacak bir kalitede faaliyetlerini sürdüren Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kliniklerden son 4 yılda 83 bin 39 vatandaş ücretsiz sağlık hizmeti aldı. Belediye bünyesinde bulunan sağlıkevleri tarafından verilen hizmetler vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Talepler doğrultusunda oluşturulan randevu sistemi ile çalışan hasta transferi ve evde doktor ziyaretleri de vatandaşlar tarafından beğenildi. Verilen hizmetler kapsamında; Muayene, iğne, pansuman, tansiyon ve açlık kan şekeri ölçümü gibi ayakta tedavi hizmetlerinden 15 bin 300 kişi faydalandı. 54 bin 557 diş muayenesi yapıldı. Kliniklerde 10.385 dolgu, 4.039 emzik ve 6.337 diş çekimi yapıldı. 7 bin 616 hasta evlerinden alınarak çeşitli hastanelere sevk edilirken, belediye doktorları 5 bin 186 hastayı evlerinde ziyaret etti.

HALK SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ücretsiz sağlık hizmetlerimizle İzmir’in örnek ilçelerinden biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Halk sağlığı önceliğimizdir ve her vatandaşın sağlığını önemsiyoruz. Sağlık kurumlarına gitmekte zorlanan ve muayene, tedavi, iğne ya da pansuman konusunda takviyeye ihtiyaç duyan tüm sakinlerimize özel sağlık kurumlarıyla boy ölçüşemeyecek düzeyde ücretsiz hizmet veriyoruz. Onların iç huzuru, esenliği ve memnuniyeti bizim için her şey demek. Dertlerimizde, dertlerimizde, mutluluklarımızda yan yana olmaya devam edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu