Haber

Zübeyde Hanım Caddesi’nde yağmur suyu hatları güçlendirildi

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından sıcak asfalt yenileme çalışmalarının yapıldığı Zübeyde Hanım Caddesi’nde Nevşehir Belediyesi ekipleri, yağmur suyu sınır güçlendirme çalışması yaptı.

Özellikle şiddetli yağışlarda şehrin çeşitli yerlerinde yollarda meydana gelen su birikintileri ve su baskınlarının önüne geçmek için kalıcı çözümler ortaya koyan Nevşehir Belediyesi, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı altında bulunan üst geçidin ortasındaki yağmur suyu hattını güçlendirdi ve yağmur suyu hattını güçlendirdi. Şifa Köprülü Kavşağı. Yolun karayolları sorumluluk ağında bulunan bu kısmına daha önce 3 yağmur suyu menfezine ek olarak 12 menfez daha yapan Nevşehir Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, 130 metre uzunluğunda 500 boru ile yağmur suyu bordür oluşturdu.

15 Temmuz Mahallesi’nden Zübeyde Hanım Caddesi’ne uzanan ara sokaklarda yağmur suyu ızgaraları da imal eden belediye ekiplerinin bu çalışmasıyla Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki yolda özellikle sağanak yağışlarda oluşabilecek su birikintileri ve sel risklerinin önüne geçilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

artukluajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu