Haber

Ümit Davala ve Nihat Kahveci, Socios organizasyonunda rakip oldu

Türk futbolunun iki efsane ismi Ümit Davala ve Nihat Kahveci, Şampiyonlar Ligi finali öncesi UEFA’nın resmi taraftar token partneri Socios’un düzenlediği organizasyonda karşı karşıya geldi.

Yenikapı’da bulunan Socios’un “taraftar bölgesi” alanında, Socios.com uygulaması üzerinden seçilen taraftarlar, Ümit Davala ve Nihat Kahveci’nin kaptanlığında siyah beyazlı takım olarak sahaya çıktı. Yerli ve yabancı birçok futbolseverin tribünden izlediği karşılaşmayı Nihat Kahveci’nin takımı 4-1 kazandı.

Final bileti de dahil olmak üzere pahalı ve özel ödüllerin kazanıldığı etkinlikte, her iki oyuncu da maç öncesi ve sonrasında taraftarları ile tribünlerde ve “taraftar bölgesi” alanında fotoğraf çektirerek imzalı formalarını hediye etti. hediye.

Keyifli bir deneyim yaşadıklarını söyleyen Nihat Kahveci, “Taraftarlarla böyle güzel bir düzende oynamak inanılmaz keyifli bir deneyimdi. Can dostum Ümit Davala ile yine Şampiyonlar Ligi’nin müziğine çıktık. Düzgünce denedik. “Ülkemizin böylesine büyük bir futbol organizasyonuna ev sahipliği yapması bizim için bir gurur kaynağı”Öte yandan bugün birçok farklı ülkeden futbolseverler tribünlerdeydi. Beşiktaş forması, Villareal forması ve milli takım forması imzalayanlar oldu. Hem kendim hem de arkadaşım Ümit Davala için keyifli ve unutulmaz bir deneyim oldu diyebilirim.” ifadelerini kullandı.

oguzeliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu