Haber

Tepebaşı Belediyesi’nin ‘Tepebaşı’nda Yaz Güzeldir’ etkinliği devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından kırsal ve merkez mahallelerde düzenlenen ‘Tepebaşı’na Yaz Güzeldir’ etkinliği devam ediyor. Ertuğrulgazi Mahallesi Ahmet Bilek Tecrübeli Kafe’de gerçekleşen etkinlikte mahalle sakinleri keyifli vakit geçirdi.

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirliler için sosyal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Tepebaşı’nda Yaz, Keyifli etkinlikler, Deneyimli Kafeler’de merkez ve kırsal mahalle sakinlerini buluşturmaya devam ediyor. Ertuğrulgazi Mahallesi Ahmet Bilek Tecrübeli Cafe’de yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada Mehmet Bilgilioğlu saz eşliğinde canlı müzik dinletisi gerçekleştirdi. Ayrıca mahalle sakinlerine çeşitli ikramlarda bulunulurken çocuklara rengarenk balonlar dağıtıldı ve yüz boyama etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte ayrıca Tepebaşı Belediyesi Rekreasyon Ekibi tarafından çocukların motor gelişimine katkı sağlayacak oyunlar da oynandı. Vatandaşlar da Yaz Tepebaşı’nda düzenlenen ‘Kutsal’ etkinliği çok beğendiklerini belirterek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.

“Bu tür etkinlikler bizim için iyi oluyor”

Mahalle sakinlerinden Selma Tokay, “Buraya İstanbul’dan geldim. Çok memnunum. Buradaki beldelerden de faydalanıyorum. Burada çok fazla aktivite var. Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a ve kendisine çok teşekkür ediyorum.” emeği geçenler.”

Mahalle sakinlerinden Fatma Irmak, “Sazova Mahallesi’nde oturuyorum. Ertuğrulgazi Mahallesi’nde böyle bir etkinlik olacağını duyduk ve çocuklarımla buraya geldik. Bu tür etkinlikleri çok seviyorum. Bizim için çok güzel.”

Mahalle sakinlerinden Merve Çil de, “Belediyenin çalışmalarını çok beğeniyorum. Hemen hepsine katılıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.”

Özlem Duran ise “Bizim için çok güzel geçti. Mahallemizde çok güzel oldu. Çocuklarımız için de güzel bir aktivite oldu. Tepebaşı Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz.”

etkinlik devam edecek

‘Tepebaşı’nda Yaz Güzeli’ etkinliğinin programı Tepebaşı Belediyesi’nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilir. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de Yaz Tepebaşı’nda ücretsiz olarak düzenlenen keyifli etkinliklere mahalle sakinlerini davet etti. – ESKİŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu