Ekonomi

Kasım ayında dikkat çekebilecek 5 altcoin

Bitcoin (BTC) dışındaki tüm kripto para birimlerine altcoin adı verilmektedir. Altcoinler, kripto para yatırımcıları için her zaman oldukça ilgi çekici ürünlerdir. Farklı amaçlara hitap eden projeleriyle onları DeFi’den NFT’ye kadar pek çok alanda görebiliyoruz. Ancak piyasada on binlerce altcoin var. Bu nedenle onları takip etmek bazen zor olabiliyor.

Kasım 2023 boyunca takip edebileceğiniz bazı altcoinler: Dalgalanma(XRP), Enjektif ( ENJ), eCash ( XEC), Hedera ( HBAR) ve Grafik ( GRT).

XRP: Ripple Swell Konferansı 8-9 Kasım’da Dubai’de düzenlenecek. Konferans her zaman yoğun ilgi görse de bu sefer beklentiler daha da yüksek.

Çünkü Halka Arz (IPO) duyurusu veya Birleşik Arap Emirlikleri Sanal Varlık Düzenleme Kurumu (VARA) lisansı başvurusu yapılabileceği yönünde söylentiler var.

Üstelik XRP fiyatı 19 Ekim’de 98 günlük azalan direnç trend çizgisinin üzerine çıktı.

Enjekte: Yeni NFT koleksiyonu token yakmayı mümkün kılacak. 11 Kasım’da Injective, INJ yakımına doğrudan katkıda bulunacak ilk NFT koleksiyonunu başlatacak.

Quants koleksiyonunun kurulumuna göre tüm Quants hacminin yüzde 5’i yakılacak. Yani Quant ne kadar çok alınır ve satılırsa o kadar çok token yakılacak. Bu, arzı azaltarak INJ fiyatı üzerinde olumlu bir etki yaratabilir.

Üstelik Quants aracılığıyla kazanılan telif hakları da yakılacak. Bu benzersiz yaklaşım, koleksiyonun ivme kazandıkça Injective topluluğuna doğrudan fayda sağlamasını sağlayacak ve bir kazan-kazan senaryosunu teşvik edecek.

– XEC: eCash ağı güncelleniyor. 15 Kasım’da yeni bir eCash ağı yükseltmesi yapılacak. Yükseltme, staking ödülü olarak tahsis edilen yüzde 10’luk bir blok ödülü getirecek. Ayrıca güncellemeyle birlikte madenci fonu blok ödülü de yüzde 8’den yüzde 32’ye çıkacak.

Bu güncelleme XEC fiyatını olumlu etkileyebilir.

– Evet.14 Kasım’da Hedera ve Object Computing tarafından ortak bir etkinlik düzenlenecek. Etkinlikte, merkezi olmayan kimlik, sürdürülebilirlik, ödüller ve veri şeffaflığı dahil olmak üzere yeni merkezi olmayan iş çözümleri tanıtılacak.

Bu Hedera etkinliğinde açıklanacak tahliller toplum ve doğal olarak HBAR fiyatı açısından olumlu olabilir.

GRT: The Graph, 7 Kasım’da büyük bir duyuru yapılacağını duyurdu. Bu duyurunun içeriği belli değil ancak “Yeni Bir Dönem Geliyor” sloganı paylaşıldı. Ayrıca 13 Kasım’da The Graph Foundation, Web3 bilgi yeniliklerine odaklanan DataPalooza etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Duyuru içeriğine ve DataPalooza etkinliğinin kripto para topluluğu üzerindeki etkisine bağlı olarak GRT fiyatı olumlu bir ivme kazanabilir.

Bu yazı ilk olarak Paranfil’de yayınlanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu