Teknoloji

Yeni Alone in the Dark Oyun Fragmanı Yayınlandı

THQ Nordic ve Pieces Interactive, yeni Alone in the Dark oynanış fragmanı Onu yayınladılar. Yaklaşık sekiz dakika süren sunumda oyunun aksiyon ve keşif yönleri anlatılıyor.


İlginizi Çekebilir:  Rockstar Games’ten GTA 6 Fragmanı Açıklandı!


Mayıs ayında duyurusu yapılan oyun aynı zamanda PC (GOG ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için de geliştiriliyor. Başlangıçta Ekim ayının sonunda piyasaya sürülmesi planlanan oyun, Alan Wake 2 ve Spider-Man 2’nin etkisiyle ertelendi ve yeni bir çıkış tarihi verildi. 16 Ocak 2024 saptanmıştır. Birkaç aylık sessizliğin ardından bu sessizlik yeni Alone in the Dark oynanış fragmanıyla bozuldu.

Yeni Alone in the Dark Oyun Fragmanı

‘Looking For Jeremy’ ismiyle yayınlanan yeni fragmanda Edward Carnby ve Emily Hartwood’un yer aldığı oyunun atmosferine genel bir bakış atıyoruz. Bu arada karanlığa gömülen kasabayı keşfederken aynı zamanda araştırma, gizlilik ve çatışma mekanizmalarını da görme fırsatı buluyoruz.

Gördüğünüz gibi fragmanda keşfe daha fazla yer ayrılmış. Bu sayede karakterlerimizi birçok tehlikeli durumdan kurtarmak için kasabada seçeceğimiz alternatif rotalar da gösteriliyor.

Bizi Derceto malikanesine götürecek olan Alone in the Dark’ın hikayesi, kayıp amcasını aramaya çıkan Emily Hartwood ile bu amaçla yardıma başvurduğu özel dedektif Edward Carnby’nin etrafında dönecek. Derceto malikanesine varan ikili, çok geçmeden tuhaf sakinlerle, kabus gibi dünyalara açılan kapılarla ve tehlikeli yaratıklarla karşı karşıya gelecek ve kendilerini bir şeytanın ve destekçilerinin yükselişe geçtiği bir entrikanın ortasında bulacaktır.

Hikayesi, çatışması, bulmacaları ve soruşturmasıyla klasik bir korku deneyimi sunacak olan oyun, Amnesia ve SOMA yazarı Mikael Hedberg tarafından yazılan orijinal bir hikayeyi sunacak olsa da orijinalden aşina olduğumuz karakterleri ve yerleri de geri getirecek. üçleme. Hem Edward hem de Emily olarak oynayacağız ve farklı mekanlar ve orta sahnelerle sırları farklı perspektiflerden görebileceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu