Teknoloji

Yadea, China Cycle 2024’te UFO S Mini E-Bisikleti Tanıttı

Yadea, dünyanın en büyük bisiklet fuarı olan Çin Uluslararası Bisiklet Fuarı’nda (China Cycle 2024) UFO S e-bisikletini tanıttı. Yadea UFO S e-bisiklet, China Cycle 2024 etkinliği sırasında Yadea standında belirgin bir şekilde sergilendi. Yadea, e-scooter ve e-bisiklet segmentinde küresel pazar lideridir. Elektrikli iki tekerlekli araçların başlıca üreticisidir ve büyüyen bir model portföyüne sahiptir. UFO S e-bisiklet, küçük formatlı ve çok yönlü bir katlanır e-bisiklettir. Yadea UFO’nun büyük bir yeniden tasarımı olarak geliyor.

China Cycle’da Tanıtılan UFO S Mini E-Bisikleti Özellikleri

Yeni Yadea UFO S, Yadea UFO mini katlanır elektrikli bisikletin halefidir ancak bazı tasarım ve özellik değişikliklerine sahiptir. UFO S e-bisiklet 14 x 2,125 inçlik küçük lastikler üzerine kuruludur. Otobüse veya trene kolayca yerleştirilebilen ve pedal dostu bir sürüş için hızla açılabilen kompakt, katlanabilir bir e-bisiklete ihtiyaç duyan şehir içi yolcular için mükemmel bir seçenektir. UFO S, maksimum 420W çıkış ve nominal 250W çıkış sağlayan bir arka göbek motoru ile donatılmıştır.

China Cycle’da tanıtılan UFO S mini E-Bisikleti Özellikleri

Yadea UFO S %17’ye varan eğimleri tırmanma kapasitesine sahiptir. Bisikletin azami hızı 25 km/s’dir ve bu hız birçok Avrupa ve Asya pazarı için izin verilen sınırlar dahilindedir. E-bisiklet birçok Yadea ürünü kadar hızlı olmasa da, bisiklet şeridindeyken araç trafiğinin tıkanıklığını hızla geçebilir.

UFO S Mini Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik

Yadea UFO S bu yaz ilk olarak Çin’de piyasaya sürülecek ve daha sonra denizaşırı pazarlarda satışa sunulacak. Yadea UFO S muhtemelen 2,500 yuan (346 $) altında fiyatlandırılacak. Çok yönlü Yadea UFO S katlanır e-bisiklet hakkında daha fazla bilgi resmi lansmanından önce sağlanacaktır.

karsiyaka-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu