Yaşam

Sürdürülebilir Güzelliğin Temel Destekçileri

Dünyaca ünlü Fransız nutricosmetics grubu Arkopharma’nın cilt güzelliğini içten dışa daha sürdürülebilir bir şekilde desteklemek amacıyla ürettiği iki yeni ürün Türkiye’de. Vücuttaki oksidatif gerilimin azaltılmasına yardımcı olan, Formderm Kollajen ve bitki bazlı E vitamini ile cilde esneklik kazandıran FormDerm Nemlendirici ile uzun süreli cilt gençleştirme çözümü sunar.

Cilde oksijen yüklemesi

Yaşlanmayla birlikte cilt hücrelerinin azalması da kollajen üretimini yavaşlatır. Zamanla cilt incelmeye başlar, kremler yetersiz kalır, ince çizgiler ve kırışıklıklar artmaya başlar. En uygun bitkisel içerikler ve en yüksek konsantrasyonlarla üretilen FormDerm Collagen, hücre zarına güç sağlarken, statik yaşlanma çizgileri ve derin kırışıklıklarla içeriden savaşır.

FormDerm Tip 1 kollajen peptidlerinin düzenli alımı cildi 3 seviyede onarır. Kahverengi deniz yosunu özü sayesinde cilt yüzeyindeki epidermis ile derindeki hipodermis arasındaki ilişkiyi yeniden kurar ve cildin oksijenlenmesini sağlar. İçerdiği florotanninler sayesinde cildin elastikiyeti önemli ölçüde artar ve nemlenmesi içeriden desteklenir. Sistematik kullanım aynı zamanda vücudun yeniden kolajen üretimini de destekler.

Cildi içeriden onaran vegan özleri
Yüzde 100 bitkisel FormDerm Nemlendirici en yüksek konsantrasyonda GLA (gamma-linolenik asit) içerdiğinden, kuru cilt çok kısa sürede yerini nemli, güçlü ve canlı bir cilde bırakıyor. Yıldız çiçeği yağı ve çuha çiçeği yağı gibi doğal kökenli bileşenleri, cildi içeriden dışarıya doğru sürdürülebilir bir şekilde onaran bitkisel omega 6 konsantresi gibi özlerle birleştirir. Bitkisel kaynaklı E vitamini ile hücrelerin güneş ışığı, hava kirliliği ve toksinler gibi oksidatif stres kaynaklarından korunmasına yardımcı olur.

Nemlendirici desteğindeki yıldız çiçeği arındırıcıdır. Cildin yaşlanmasına karşı direnç gösterir, kuru ve elastik olmayan cildi canlandırır ve yeniden yapılandırır. Çuha çiçeği özellikle cilt yaşlanması ve atopik dermatit vakalarında faydalıdır. Cildin elastikiyetini stabilize eder, yağ salgılarını düzeltir, kırışıklık ve çatlak oluşumunu engeller.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu