Teknoloji

Samsung’dan Efsanevi Yenilik: Telefonlar Görüşme Sırasında Dilden Dile Anında Çeviri Yapabilecek!

yapay zeka sektöründe savaş Ortam giderek ısınıyor ve teknoloji devleri bu savaşı önlemek için ellerinden geleni yapıyor. Bu içerikte; Apple’ın üretken yapay zekası önümüzdeki yıl iPhone’lara ulaşabilir transfer ettik . Ayrıca Samsung’un Galaksi S24dizi yapay zeka girişimlerini artıracak. bahsettiğimiz.

Şimdi bu konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Güney Koreli teknoloji devi SAMSUNG Taraflardan yeni bir açıklama geldi. Şirketin blog sayfasında yapılan bir paylaşımda, yeni nesil telefonlarda kullanılacak yeni bir özellik duyuruldu. ” AI Canlı Çeviri Çağrısı“adlı bu özellik, kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Hem konuşma hem de mesajlaşma sırasında gerçek zamanlı çeviri

Samsung’un yeni nesil akıllı telefonlarına yerleştirilecek AI Live Translate Call adlı özellik, Telefon ve Bildirimler uygulamalarıyla entegre çalışacak. Bu yeni özellik kullanıcılar için anında çeviri özelliği sunacak. Diyelim ki iş ya da özel hayatınızda Türkçe bilmeyen biriyle konuşmaya ihtiyacınız var. Tamamen Türkçe konuşacak veya yazacaksınız. Yapay zeka, metni veya sesi otomatik olarak karşı tarafın anlayabileceği dile çevirecektir.

AI Canlı Çeviri Arama özelliği Samsung telefonlara yapay zeka desteği getirecek Galaksi Yapay Zekası Şirkete göre Galaxy AI, akıllı telefon deneyiminde “yeni bir dönem başlatacak”. Şirket her ne kadar tartışmalı olsa da son kullanıcı olarak bizi neler bekliyor? tam olarak bilmediğimiz Unutulmamalıdır. Zamanın ne getireceği bilinmez ama dünyanın farklı bir noktaya doğru evrilmeye başladığını da gözden kaçırmamak gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu