Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Benim yalnızlığım 5 kişilik çetelerle mücadelede de…

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, “Bak Recep Tayyip Erdoğan, benim yalnızlığım 5 kişilik çetelerle mücadelede… Keçi falan dedin, ben de sana eti hatırlatacak bir liste yaptım” dedi. ve süt fiyatları. Aziz milletimize neler yaptığınızı görebilmeniz için bu listeyi her ay güncelleyeceğim.” !” dedi.

Listedeki fiyatları Tarım Kredi Kooperatifinden aldığını belirten Kılıçdaroğlu, “Alışveriş yaptığınız Tarım Kredi Kooperatifinden aldığım fiyatlar ile hazırlanan 3 kişilik bir aile için 3 öğün yemek listesinin maliyeti aşağıdadır. Onları sadece temel besinlerle beslemenin günlük maliyeti 422,31 TL, aylık maliyeti ise 12.669 TL oluyor.” “Masaya bırakın en sevdiğiniz kestane balı ve manda yoğurdu bir yana, öğle yemeğinde makarnanın içine kıyma bile koyamadık! Bu millete lazım gördüğünüz emekli maaşı 10 bin TL, asgari ücret 17 bin 2 TL. Kirayı, faturaları, deterjan ve giyim masraflarını siz ödüyorsunuz!” söz konusu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün “AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, “CHP gibi sömürü siyaseti yapanların sonu, DEM gibi bölücü amaç güden partilerin elinde oyuncak olmaktır” dedi. Siyasi kariyerleri uğruna Gazi Mustafa Kemal’in partisini bölücü örgüt DEM’e götürdüler.” “Rehin verdiler. ‘Hadi Muharrem’ dediler ve FETÖ taktiğiyle tasfiye ettiler. Özgür Efendi’yi CHP’nin başına getirenlerin ilk işi, Sayın Kemal’i günah keçisi ilan edip, CHP’ye ittiler.” Yalnızlık, bölücü örgütün kontrolündeki partiyi bu partiye aşılamaktı” dedi. (HABER MERKEZİ)

haber-kecioren.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu