Yaşam

Fahriye Evcen tepki gösterdi: Artık vazgeçin, çok sıkıldım

‘Kuruluş Osman’ dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ile meslektaşı ve eşi Fahriye Evcen, bir mobilya markasının reklam yüzü oldu. Çift, 80 milyon TL karşılığında 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Çapamag’da yer alan habere göre, reklamın çekileceği yaylada kendisi için özel bir kulis hazırlatılan Fahriye Evcen’in özel bir karavan istediğini belirterek ortalığı karıştırdığı iddia edildi. Sette sorun çıkardığı iddia edilen oyuncu, fragman gelmeden çekimlere başlamadı. Daha sonra Evcen’in isteği üzerine kısa sürede lüks bir karavan sete getirildi.

‘SIKILDIM’

Burak Özçivit, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Eşimle güzel bir reklam filmi çektik, 3 gün boyunca güldük, eğlendik. Çocuklarımız bile yanımızdaydı. Tüm ekibimizle bu mutluluğu ve güzelliği konuşup yaşarken.. İddia adı altında bizimle alakası olmayan kervanla ilgili saçma haberlerin çıkmasından korkuyoruz.” Evcen, şu açıklamayı paylaşarak tezlere tepki gösterdi: “Gerçekten sıkıldık, hasta olduk, yorulduk. Lütfen üzerimizdeki konuları çarpıtmayı, iddia diye haber üretmeyi bırakın.”

Olaylarla hiçbir ilgisinin olmadığını belirten oyuncu, “Benim hakkımda hiçbir ilgimin olmadığı haberleri yapmayı bırakmalısınız. Çok sıkıldım… Konunun nasıl bu hale getirilebileceğini anlamıyorum” dedi. benimle hiçbir alakası olmadığı halde bana. Hepimize sağlıklı bir ruh hali, huzur ve mutluluk diliyorum.”

ŞİRKET DE REDDEDİYOR

Çiftle 80 milyon TL karşılığında 2 yıllık anlaşma imzalayan marka, “Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ile gerçekleştirdiğimiz reklam çekimiyle ilgili son dönemde medyada çıkan olumsuz haberler, bu durumu yansıtmıyor” dedi. Gerçek şu ki, çekimler sorunsuz ve keyifli bir atmosferde tamamlandı. Kamuoyundan yanıltıcı haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz.” yapılmış.

(HABER MERKEZİ)

haberosmangazi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu