Ekonomi

Emeklilere 1.900 lira destek

ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkent halkının yanında olmaya ve ekonomik koşullar nedeniyle zor günler geçiren hemşerilerine destek olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde emeklilere beşinci destek ödemesini yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni düzenlemeyle birçok emeklinin maaşının 10 bin TL olması ve 14 bin TL’nin altında kalması nedeniyle sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda desteklerini sürdürme kararı aldı. açlığın sonudur.

“EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ ZAMANDA SİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Bugüne kadar 22 bin 567 emekliye toplam 5 bin lira destek ödemesi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ayrıca Başşehir Kartlara her ay 400 TL et harçlığı, 500 TL doğalgaz harçlığı yatırdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından takviyelerin bundan sonra da devam edeceğini şu sözlerle duyurdu:

“Sevgili emeklilerimiz, en çok ihtiyacınız olduğu anda sizleri yalnız bırakmayacağız. Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım almaya hak kazanan emeklilerimize verdiğimiz aylık 1000 TL desteği sürdüreceğiz. “Her ay 400 TL et desteği, kış aylarında ise aylık 500 TL doğalgaz desteğiyle de yanınızda olacağız.”

habersarayonu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu